EnglishNederlands
 • winkelen haarlem durf
 • winkelen haarlem durf
  Assortiment
  Durf! is zo’n leuk adresje waar je graag even rondsnuffelt en je laat verleiden door het verrassende assortiment. Van kleding van het merk American Vintage tot kleine meubeltjes als kastjes, tafels en krukjes: je vindt hier een bonte mix van oud en nieuw. Een deel van de lifestyle producten zijn zelf ontworpen en geproduceerd. Verder zie je hier veel leuks van diverse Scandinavische merken.

  Kenmerken
  De eigenaresse is altijd op zoek naar originele producten. Zo heeft ze nu olijfolie van een Nederlandse meneer die een eigen olijfgaard in Spanje heeft, en dit met veel passie produceert. Ook vind je hier prachtig keramiek van een keramiste uit Israel. Het assortiment wisselt dan ook steeds, dus kom regelmatig even langs!

  Sfeer
  Durf! is weliswaar klein maar zeer sfeervol. Kleur is duidelijk de passie van de eigenaresse en dat zie je dan ook terug in de winkel. Zij volgt haar hart en passie bij het inkopen en dat resulteert altijd in een verrassend aanbod.

  Bijzonderheden
  De winkel is op maandag gesloten. Tip: er worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd bij Durf, dus houd dat in de gaten. De Gierstraat is een winkelstraat met veel kleine originele winkeltjes en speciaalzaken. Zeker even langskomen dus!

  Merken
  Kleding van het merk American Vintage en diverse originele andere merken.