EnglishNederlands

Fashion Flairs
Amsterdam, De 9 straatjes

 • winkelen amsterdam fashion flairs
 • winkelen amsterdam fashion flairs
  Assortiment
  De echte modeliefhebber kijkt haar ogen uit in deze winkel. Ze hebben een ruime collectie damesmode, waarin vele stijlen vertegenwoordigd zijn.

  Kenmerken
  Bij FashionFlairs Clothing is het niet moeilijk om je ideale outfit samen te stellen. Er is volop keuze en je vindt er zeer uiteenlopende stijlen. Het assortiment, het vriendelijke en behulpzame personeel in de winkel en de gezellige sfeer maken dat je hier zeker nog eens terugkomt.

  Sfeer
  De winkel ligt in één van de historische 9 straatjes, midden in het centrum van Amsterdam, maar met de uitstraling van een dorp. De sfeer in de winkel is persoonlijk en gezellig. Je wordt altijd vriendelijk en vakkundig behandeld.

  Bijzonderheden
  FashionFlairs bestaat eigenlijk uit twee winkels, FashionFlairs Clothing en FashionFlairs Accessoires, beide gevestigd in de Berenstraat.

  Achtergrond
  Eigenaresse Bernadette de Haan begon 5 jaar geleden met het accessoire-winkeltje Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam, geïnspireerd op Franse sieradenwinkels. Maar het bleef niet bij deze winkel. In dezelfde straat heeft zij inmiddels nog twee winkels, FashionFlairs Clothing en FashionFlairs Accessoires.