EnglishNederlands
 • winkelen groningen fris
 • winkelen groningen fris
  Assortiment
  Fris! in de gezellige Folkingestraat is een winkel vol hippe hebbedingetjes! Waar je ook kijkt, zie je trendy zelfgemaakte sieraden, zeepkettingen, modeaccessoires en kado-artikelen. De keuze aan kralen is hier reuze: in alle soorten en maten en vooral alle kleuren van de regenboog. Tip: ook leuk om daar zelf mee aan de slag te gaan!

  Kenmerken
  Elke week vind je hier nieuwe sieraden en andere bijzondere artikelen. Dankzij de vriendelijke prijzen kun je hier leuk slagen, en vind je ook altijd wel een geschikt cadeautje voor elk budget. Omdat de beide eigenaressen de trends op de voet volgen, kunnen zij heel snel en makkelijk hippe sieraden maken die bij de laatste mode past.

  Sfeer
  Fris! is een kleine knusse winkel, maar wel lekker licht. Het interieur bevat veel stoer steigerhout, gecombineerd met roze en wit. Veel vrouwen (vooral studentes en toeristen) komen hier graag even een kijkje nemen. Bij de toeristen zijn vooral de Delftsblauwe sieraden erg populair.

  Bijzonderheden
  Wil je zelf aan de slag gaan? Vraag dan eens naar de workshops sieraden maken! De Folkingestraat is een gezellige straat met allemaal hele verschillende winkels, met stuk voor stuk een origineel aanbod.

  Merken
  Onder andere: David Jones, Countryfields.