EnglishNederlands

Galerie Urban Photos
Rotterdam, Het Laurenskwartier

 • winkelen rotterdam galerie urban photos
 • winkelen rotterdam galerie urban photos
  Assortiment
  Keuze uit duizenden stedelijke foto's, op elk gewenst formaat. Op verzoek kan men niet alleen zoeken naar foto's uit Rotterdam van 1849 tot nu, maar ook uit bijna alle Nederlandse stedelijke archieven. Daarnaast kunnen eigen foto's worden ingescand en 'opgeblazen'. De foto's kunnen worden ingelijst en de winkel bezorgt in heel Nederland en desgewenst ook in het buitenland.

  Kenmerken
  De klantenkring bestaat uit een brede leeftijdsgroep (van 18 tot 80), die opzoek zijn naar iets passends aan de muur of een goed verjaardags - en afscheidskado. Ook veel zakelijke klanten die langskomen voor kantoorinrichting en relatiegeschenken. Naast de stedelijke foto's worden er steeds meer eigen foto's vergroot, geretoucheerd en afgedrukt op Kodak fotokarton en daarna gewalst op dibond met een beschermende coating en krijgt je foto een prachtige museale kwaliteit. Online komen er steeds meer zoekopdrachten binnen voor een uitvergroting van een foto uit diverse Nederlandse archieven.

  Sfeer
  De galerie is huiselijk, toegankelijk en gezellig. De ruimte heeft hoge plafonds, grote fauteuils, planten, een leestafel en vooral grote tot zeer grote foto's aan de muren. Prettig aan de buurt is dat er veel verschillende zaken en geen grote winkelketens gevestigd zijn, een mooie mix van horeca en leuke gespecialiseerde winkels.

  Merken
  Foto's en collecties van het gemeentearchief Rotterdam, uitgeverij Voet, Huib Nederhof, Carel van Hees, Harry Mosch, Christoph Michael en bijna alle Nederlandse archieven.