EnglishNederlands

Glamourstyle
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede glamourstyle
 • winkelen enschede glamourstyle
  Assortiment
  In deze boetiek vind je een prachtig assortiment dameskleding en accessoires, waaronder tassen, shawls, riemen, schoenen en heel veel sieraden.

  Kenmerken
  De collectie dameskleding en accessoires wordt door eigenaresse Annemarie ten Broeke zelf geïmporteerd vanuit Italië en Frankrijk. Ze koopt overal slechts enkele stukken van in, zodat de exclusiviteit gewaarborgd blijft. Deze winkel verveelt nooit. Er komen iedere twee weken nieuwe leveringen binnen en van de merken, die nergens in Enschede, en soms zelfs in heel Twente, te krijgen zijn, kiest zij de meest opvallende en kleurrijkste kledingstukken.

  Sfeer
  De winkel heeft een gezellige uitstraling. Door middel van barokke stoeltjes, een schouw en kroonluchters is een knusse huiskamersfeer gecreëerd. Bovendien word je als klant echt in de watten gelegd. Service, persoonlijke benadering en laagdrempeligheid zijn in deze boetiek belangrijke principes. Er is genoeg te zien en onder het genot van een kopje koffie, glaasje wijn of bier, kun je hier rustig rondkijken. En natuurlijk kun je altijd rekenen op een vakkundig advies.

  Bijzonderheden
  Di lusso is de eigen overhemdenlijn van Glamourstyle. De hemden hebben een hoge boord en worden vervaardigd uit de beste Italiaanse stoffen die zij zelf uit Italië importeren.

  Merken
  Kleding: Di Lusso, Sos jeans, Daite, S'nob, Muchacha,beauregard, Rinascimento, Sistes, Please, Imperial, en vele andere merken die vooral in Italie heel groot zijn, maar in Nederland nog tamelijk onbekend. Accessoires: Biba, Sara, Oozoo, Romano, Islo, Antonello Serio en vele andere.