EnglishNederlands
 • winkelen den haag haarzuiver1
 • winkelen den haag haarzuiver1
  Assortiment
  Haarzuiver is een van de twee kapsalons in Nederland die uitsluitend werken met natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Je krijgt hier een uitgebreid persoonlijk advies over het kapsel dat bij je past. Wil je een ander kleurtje in je haar, dan kan dat met de 100% plantaardige kleurproducten. Ook voor een persoonlijk kleur- en stijladvies kun je hier terecht. Bij Haarzuiver geniet je van een geheel natuurlijke beleving, maar wel in een modern jasje!

  Kenmerken
  Van de verzorgingsproducten voor je haar tot en met de kruidenthee en het biologische kopje koffie: alles draait hier om natuurlijke en milieuvriendelijke haar- en huidverzorging. Geen permanenten, blonderingen en coupe soleil dus. Het personeel neemt echt de tijd voor je.

  Sfeer
  Haarzuiver is een moderne kapsalon. De sfeer is heel relaxed dankzij de rustige muziek: klassiek, wereldmuziek, jazz en liedzangers. Haarzuiver trekt een heel divers publiek. Klanten van alle leeftijden, die bewust kiezen voor natuurlijke behandelingen en die natuurlijke kleuringen mooier vinden.

  Bijzonderheden
  Er zijn in Nederland 15 zaken die op een dergelijke natuurlijke wijze werken. Haarzuiver is de eerste en de grootste in Nederland (sinds 1992). De plantaardige kleuren en andere producten zijn ook goed voor zwangere vrouwen, als je huid- of haarklachten hebt zoals allergieën of eczeem, gevoelig bent voor conserveringsmiddelen of geurstoffen of of als je chemotherapie of bestralingen hebt (gehad). De producten die in de kapsalon gebruikt worden, zijn ook te koop om thuis te gebruiken. Haarzuiver heeft ruime openingstijden, maar werkt op afspraak.

  Merken
  Oliebe (speciaal voor Haarzuiver geïmporteerd uit Duitsland), Pure serie van Hairgum, Lavera, Logona, Sante.