EnglishNederlands

Hardies Mode
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag hardies mode
 • winkelen den haag hardies mode
  Assortiment
  Hardies biedt een breed en exclusief assortiment mode en haute couture, van grote tot kleine maten, zonder leeftijdsbeperkingen en voor alle stijlen en smaken. Bovendien beschikt Hardies over een eigen couture lijn en een ruime afdeling avondkleding. Zo kun je er voor elke gelegenheid de juiste kleding vinden.

  Kenmerken
  De winkel is opgedeeld in drie afdelingen: de exclusieve topmerken, young and professional en de outlet. Zo kan Hardies aan ieders wensen voldoen. En mocht het perfecte kledingstuk er voor jou niet tussen zitten, dan kan Hardies het voor je maken. 

  Sfeer
  Bij Hardies word je altijd gastvrij ontvangen. De winkel is ruim opgezet, meer dan 550 m², waardoor je een goed overzicht krijgt van het brede assortiment. Je kunt er op je gemak rondkijken, maar er staat ook altijd iemand klaar om je van advies te voorzien. Het is niet voor niks dat Hardies reeds ontdekt is door bekende Nederlanders, die regelmatig binnen komen lopen.

  Bijzonderheden
  Op de website van Hardies kun je vast een viruele rondleiding krijgen. Zo krijg je zonder de deur uit te gaan alvast een inkijkje in wat Hardies jou te bieden heeft. Je kunt rondkijken op de verschillende afdelingen om een overzicht te krijgen van de zeer uitgebreide collectie.

  Merken
  Valentino, Ferragamo, Missoni, Celine, Escada, Rena Lange, Anne Belin,Roberto Cavalli en vele andere.