EnglishNederlands

Heerlijk chocolade
Groningen, Folkingestraat

 • winkelen groningen heerlijk chocolade
 • winkelen groningen heerlijk chocolade
 • winkelen groningen heerlijk chocolade
 • winkelen groningen heerlijk chocolade
 • winkelen groningen heerlijk chocolade
  Assortiment
  Chocolade, chocolade, chocolade! De echte chocoliefhebber zal zich helemaal kunnen uitleven in deze heerlijke winkel met dito assortiment van chocoladebonbons, chocoladegeschenken, chocolademelk, verschillende soorten koffie’s, thee, schepijs, en een grote verscheidenheid aan luxe chocoladeverpakkingen zoals etagères, bonbonnières, stenen potjes en schaaltjes in allerlei vormen. Verder zijn er ook leuke stoffen en papieren tasjes te verkrijgen. De bonbons zijn er in maar liefst 48 soorten en ook kun je hier 20 soorten ‘bullets’ krijgen. Dit zijn de echte toppers: speciale bonbons die ooit een prijs hebben gewonnen voor smaak en vorm. Binnen het assortiment zijn er tevens bonbons die geschikt zijn voor mensen met een gluten- en/of notenallergie en is er een overzicht van bonbons aanwezig waar alcohol in is verwerkt. Verder is er suikervrije chocolade te verkrijgen.

  Kenmerken
  Hier wordt alleen eerlijke chocolade verkocht, met het Fairtrade-kenmerk. Eigenaar Cees Koen kan in overleg chocolade-maatwerk leveren aan particulieren en bedrijven, denk daarbij aan luxe chocoladegeschenken in een bepaald thema bijvoorbeeld, als relatiegeschenk of voor een verjaardag. Verder kun je hier als horecabedrijf aantrekkelijk geprijsde chocolade krijgen, zogeheten ‘horecadozen’ met 14 soorten bonbons, speciaal onder het mom van business-to-business. Het publiek dat hier shopt is heel divers: van jong tot oud, bewoners van de stad Groningen en omliggende dorpen en steden, maar ook geregeld (buitenlandse) toeristen.

  Sfeer
  De winkel heeft een warme, gezellige uitstraling, mede door het hout dat je veelal in het interieur terugziet. De deur staat altijd open; iedereen mag binnen komen om te kijken, ruiken, proeven en beleven. De Folkingestraat is een erg gezellige straat waar een grote verscheidenheid aan kleine winkels, kunstgalerijen en eetgelegenheden heerst en waar men nog persoonlijke aandacht heeft voor de klant.

  Merken
  IJs van Italini, koffie van Catunambu en thee van Lipton en natuurlijk Visser Chocolade uit Schimmert in Limburg.