EnglishNederlands
 • winkelen groningen heksenketel mode
 • winkelen groningen heksenketel mode
  Assortiment
  Kleurrijk, eigenzinnig en origineel: zo laat Heksenketel zich het beste omschrijven. Je vindt hier hippe zelfgemaakte kleding, aparte sieraden en bijpassende accessoires zoals hoedjes, mutsen, tassen en shawls. Je kijkt hier je ogen uit! Alles is handgemaakt, en dus uniek. Wil je je dus onderscheiden van de massa, dan is dit een leuk adresje!

  Kenmerken
  Ben je op zoek naar iets bijzonders? Kom dan zeker even een kijkje nemen. De winkel trekt hier voornamelijk vrouwen met een uitgesproken smaak die zich niet veel aantrekken van de modetrends van dit moment. Zij houden, net als de eigenaars, niet van dertien in een dozijn mode. Dankzij het kleurrijke aanbod heb je ook echt iets aparts om mee voor de dag te komen.

  Sfeer
  De sfeer in deze kleine winkel is heel gemoedelijk. Elke week komen er weer nieuwe items binnen, zodat er altijd weer iets nieuws te ontdekken valt.

  Bijzonderheden
  Een deel van de Slippely-collectie is gemaakt van Bio-katoen. Slippely is aangesloten bij Made-by, en deze collecties worden met respect voor milieu en makers gemaakt. Ze geven de voorkeur aan milieuvriendelijke materialen en werken -waar mogelijk- samen met fabrikanten die een sociale gedragscode hanteren. De Folkingestraat is een van de favoriete winkelstraten in Groningen, en dat is niet voor niets. Je vindt hier leuke originele winkels en speciaalzaken zoals Heksenketel!

  Merken
  Het grootste deel van de collectie is handgemaakt en daardoor merkloos. De mooie basic shirts van het Nederlandse merk Slippely zijn een prachtige aanvulling op de eigen collectie.