EnglishNederlands
 • winkelen haarlem izza
 • winkelen haarlem izza
  Assortiment
  Hoewel deze winkel een nieuwe naam heeft gekregen (voorheen Kraal & Co.), is de winkel verder gelukkig onveranderd. Het is nog steeds een walhalla voor sieraden- en kralenliefhebbers. Prachtige armbanden, kettingen en oorbellen sieren de winkel. Je kunt kiezen uit samengestelde collecties, maar nog leuker is het om je eigen unieke sieraad samen te stellen. Hier krijg je alle benodigde materialen, zoals draad, slotjes en tangetjes, aangereikt. En natuurlijk schromen de medewerkers van de winkel niet om je hulp te bieden wanneer je er even niet uitkomt. Daarnaast vind je hier een ruime keuze in lifestyle artikelen en accessoires.

  Kenmerken
  Er is een goede balans en combinatie in het zelf maken en kopen van sieraden. Het aanbod in accessoires en lifestyle-producten is daarnaast groot. Je kunt hier veel ideeën op doen voor wonen en fashion. De doelgroep ligt tussen de 12 en 45 jaar. Van jonge meisjes, tot ambitieuze vrouwen en moeders. Echte fashionista's, die oog hebben voor detail.

  Sfeer
  De winkel heeft een frisse uitstraling, omdat het binnen heerlijk licht is. De inrichting is gezellig en hip en natuurlijk kleurrijk door alle sieraden en kraaltjes. De omgeving is zeer prettig; er mogen geen auto's rijden in de straat, dus je kunt hier fijn wandelen en genieten van de rest van de mooie winkels in de straat en omliggende straten.

  Bijzonderheden
  Je kunt hier samen met vriendinnen of collega's een workshop volgen. Onder begeleiding je eigen sieraad maken, gezellig knutselen met kralen, lekker creatief bezig zijn of een nieuwe techniek leren. Het kan allemaal. Deze workshop is er ook voor kinderen. Neem gerust contact op voor meer informatie.