EnglishNederlands

Janssen en Reijgwart
Amsterdam, Prinsen- & Herenstraat

 • winkelen amsterdam janssen en reijgwart
 • winkelen amsterdam janssen en reijgwart
  Assortiment
  In deze kapsalon kun je natuurlijk terecht voor een knipbeurt of het kleuren van je haar, maar ze bieden ook een zeer uitgebreid assortiment verzorgings- en stylingproducten.

  Kenmerken
  Individualiteit is het sleutelwoord bij Janssen en Reijgwart. Tijdsbeeld speelt hierbij een belangrijke rol, maar is zeker niet dwingend. Ze gaan niet uit van korte-termijn-trend, maar geven toekomstgerichte adviezen over coupes, kleuren en producten.

  Sfeer
  De kapsalon is het best te omschrijven als eigentijds, eigenwijs en origineel. Daarnaast hangt er een zeer prettige sfeer, waardoor je je snel op je gemak voelt. Omdat de klant zich regelmatig kwetsbaar opstelt, hebben ze bewust een ontspannen omgeving gecreƫerd, zodat ze samen met jou tot een goede diagnose kunnen komen.

  Bijzonderheden
  Door de veelzijdigheid in het productaanbod ontstaat de mogelijkheid om heel doelgericht aan je vraag te voldoen. Voor elke wens zijn vaak meerdere oplossingen. Bovendien worden alle producten nauwkeurig onder de loep genomen voor ze opgenomen worden in het assortiment.  Merken
  Rusk, Denman, Comair en Topturbofohns.Wahl tondeuze.