EnglishNederlands

Just B. Invited
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem just
 • winkelen haarlem just
 • winkelen haarlem just
 • winkelen haarlem just
 • winkelen haarlem just
  Assortiment
  Niet alleen fashion maar ook een bijzonder leuk assortiment aan homeware en lifestyle artikelen tref je in deze smaakvolle winkel aan. De mode collectie is een mix van mooie Nederlandse en Scandinavische merken die uitstekend op elkaar aansluiten. Daarnaast is er een ruime keus aan accessoires, sieraden, tassen en sjaals, homeware en exclusieve beauty producten. Dus naast alle mooie fashion ook heerlijk veel leuke hebbedingetjes die het ook erg goed doen als cadeautje!

  Kenmerken
  Just B. Invited is een dynamische multibrandstore waar fashion, homeware en lifestyle samenkomen. ALLES! wat je in de winkel aantreft is te koop. 

  Sfeer
  De uitstraling van de winkel is bijzonder en zeer modebewust. Het team is uiterst vriendelijk en er heerst een authentieke en open sfeer. Het is te merken dat veel mensen blij verrast zijn als ze de winkel betreden. 

  Bijzonderheden
  Het organiseren van personal shopping nights waarbij men hoogstpersoonlijke kledingadviezen krijgt. Ook is de winkel op verzoek op andere avonden geopend.
  Fotografie: Jordy de Droog. info@jordydedroog.nl. 

  Merken
  Second Female, Libertine Libertine, Just female, Minimum, Object, KOI, King Louie, BY ZOÉ, Liebeskind, Cowboysbag, Beck Sondergaard, Marlous van der Toorn, Kaibosh en Pols Potten.