EnglishNederlands

Kaldi Koffie & Thee
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden kaldi koffie thee
 • winkelen leeuwarden kaldi koffie thee
  Assortiment
  Laat je neus die heerlijke geur van verse koffie volgen en je belandt vanzelf bij Kaldi koffie en thee. Eigenlijk zijn het twee adresjes: een koffiecafé en (slim!) de bijbehorende winkel. In het koffiecafé is het genieten van de heerlijkste verse koffie en thee, heerlijke zelfgemaakte lekkernijen en verse tapas en Italiaanse broodjes. In de winkel vind je de uiteraard de lekkerste soorten koffie, thee, cadeauartikelen, servies, espressomachines en veel verschillende lekkernijen zoals koekjes en de beste kwaliteit chocolade. Lekker voor jezelf of als origineel cadeau.

  Kenmerken
  Je vindt in het café – naar eigen zeggen – o.a. de lekkerste koffie en cappuccino van Leeuwarden, perfect bereid door een echte barista en uitgeserveerd met een prachtig hartje, appeltje of rosetta in het cappuccinoschuim. In de winkel kun je kiezen uit een breed assortiment lekkernijen om van te watertanden. Alle fijnproevers, van jong tot oud, klassiek of modern, die van mooie spullen houden en genieten van geweldige kwaliteit koffie, thee en chocolade, moeten zeker eens langskomen.

  Sfeer
  De heerlijke geur van verse koffie is al een fijne binnenkomer als je de drempel overstapt van zowel het koffiecafé als de winkel. Beide brengen alle koffie, thee en aanverwante producten in een licht, modern en toegankelijk jasje bij elkaar. Passie, enthousiasme en kwaliteit zijn hier gewoon vanzelfsprekend, en dat merk je. Wil je een cadeaupakket laten samenstellen, dan doen ze dat met veel kennis en plezier. 

  Bijzonderheden
  Men is bijzonder trots op het eigen merk koffie, die zelf wordt gebrand. Ook de losse thee is van een zeer hoogwaardige kwaliteit, die je nergens anders in de buurt vindt. De Kleine Kerkstraat is de meest bijzondere straat van Leeuwarden, misschien zelfs Nederland. In deze straat vind je allerlei specialistische en originele winkels. De ondernemers staan bijna allemaal in hun eigen zaak en kunnen hierdoor heel goed hun passie voor de producten en omgeving perfect overdragen!

  Merken
  Kaldi koffie, Kaldi thee, Revolution thee, Choc-o-lait, Rausch chocolade, Bovetti chocolade, Menu, Eva solo, Bodum, Erik Bagger,Tea for one, Bredemeijer, Jura, Saeco, philips, Ecm, Quickmill, Ascaso, Solis, Walkure en verder nog vele verschillende kleine merken.