EnglishNederlands

Kijkkamer
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg kijkkamer
 • winkelen middelburg kijkkamer
 • winkelen middelburg kijkkamer
 • winkelen middelburg kijkkamer
 • winkelen middelburg kijkkamer
  Kenmerken
  Een opticien in de top van het segment. Veel meer dan een gewone brillenwinkel. Zij leggen op een unieke manier de verbinding tussen het zien door middel van brillenglazen en de eigen identiteit die het montuur toevoegt. Je kunt ze gerust eigenzinnig noemen zonder dat het hun authenticiteit tekort doet.  Integendeel! Ze zijn wars van mainstream maar hebben persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in hun vaandel staan.

  Bijzonderheden
  Alle brillenglazen worden op maat gemaakt in een volledig gedigitaliseerd proces waardoor de hoogst mogelijke kwaliteit wordt behaald. Zo is elk brillenglas dan ook uniek voor het oog.

  Assortiment
  Ze verkopen brillen van ‘s werelds beste brilontwerpers. Elk onderscheidend, met een eigen stijl en een diversiteit aan vormen en kleuren.

  Sfeer
  De uitstraling is strak en minimalistisch. Dit in tegenstelling tot de service die een warme uitstraling heeft en zeer persoonlijk en klantgericht is. Het sfeervolle straatje in hartje Middelburg waar ze gevestigd zijn  straalt gezelligheid uit door de lokale winkeliers en de mix van bewoners, bezoekers en toeristen.

  Merken
  Anne et Valentin, Kilsgaard, Lindberg, Lunor, Mykita en Reiz.