EnglishNederlands

De Boekenberg
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven kinderboekwinkel de boekenberg
 • winkelen eindhoven kinderboekwinkel de boekenberg
  Assortiment
  In deze kinderboekenwinkel vindt u boeken voor kinderen in de leeftijd van nul tot zestien jaar. Naast de ’gewone’ lezer richt De Boekenberg zich ook op basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. U vindt een prachtig assortiment van vijftienduizend titels aan babyboekjes, prentenboeken, voorleesboeken, boeken om te leren lezen, fictie voor 8 t/m 10 jaar en 10 t/m 12 jaar, jongerenromans, informatieve boeken, poëzie. Echt alles is te krijgen bij De Boekenberg voor de leesliefhebbers onder ons. Naast al dit moois op leesgebied verkoopt de Boekenberg prentbriefkaarten, posters, luisterboeken en merchandising afgeleid van kinderboeken. Er is ook een ruim aanbod aan handpoppen. De poëzieproducten van Plint zijn ook in de winkel verkrijgbaar.

  Kenmerken
  De winkel is in vergelijking met andere kinderboekwinkels groot. De uitgebreide collectie babyboekjes is erg in trek als geboortecadeautje. Dat geldt ook voor de met zorg vervaardigde producten van Les Lilliputiens: kalenders en stoffen boeken. Basisscholen komen vooral voor vrijleesboeken, informatieve boeken en boeken voor leren lezen. Bezoekers komen graag naar de Boekenberg voor een persoonlijk en deskundig advies. Van die deskundigheid maken ook basisscholen en peuterspeelzalen gebruik bij het samenstellen van boekencollecties.

  Sfeer
  De Boekenberg beschikt ook over een stadstuin voor activiteiten, waarin u heerlijk de rust kunt opzoeken. De winkel zelf is overzichtelijk ingedeeld, en ruim opgezet. De boeken zorgen voor een levendige en kleurrijke aankleding. Er is een speeltafel voor jonge kinderen en een leestafel voor volwassenen om het lezen voor u als klant zo aangenaam mogelijk te maken.

  Bijzonderheden
  De Boekenberg verzorgt ook workshops en ouderavonden over kinderboeken.