EnglishNederlands

Lombok Tropical Interiors
Arnhem, Het Stegenkwartier

 • winkelen arnhem lombok tropical interiors
 • winkelen arnhem lombok tropical interiors
  Assortiment
  Bij Lombok Tropical Interiors vind je allerhande decoratieartikelen uit verschillende landen in Zuidoost Azië, waaronder Thailand, China, Vietnam, Indonesië, Hong Kong, Birma en India. De collectie bestaat uit onder meer Boeddha beeldjes, Hindu beeldjes, meer dan 350 soorten wierook, parfumolie en branders, houtsnijwerk, boeken, kleine drums, wenskaarten (BugArt), sarongs en een beperkt assortiment kasten.

  Kenmerken
  In deze winkel kun je alles vinden wat je nodig hebt om je interieur een Oosters tintje te geven. Veel van de producten worden door de eigenaar zelf geïmporteerd, maar door de lange levertijden uit de landen van herkomst, is het ook noodzakelijk bepaalde artikelen via groothandels in te kopen.

  Sfeer
  Er hangt een nostalgische en gezellige Aziatische sfeer in de winkel. De zaak straalt een prettige rust, waardoor je er echt even op adem kunt komen. Een plek die in het hectische leven van alledag schaars is geworden.

  Achtergrond
  De eigenaren hebben 15 jaar in Australië gewoond. Van daar uit hebben ze vele eilanden in de Stille Oceaan bezocht. Toen werd het idee geboren om producten uit dit deel van de wereld te verkopen en al gauw ging hun aandacht uit naar Zuidoost Azië. 

  Bijzonderheden
  Door de vele reizen die de eigenaren jaarlijks maken naar Aziatische landen kunnen zij je veel achtergrondinformatie geven over zowel het artikel als het land waar het product vandaan komt. Van veel artikelen die ze verkopen hebben zij zelf achtergrondinformatie verzameld. Indien mogelijk verstrekken ze op een A4 deze informatie bij aankoop van een product. Ze vertellen graag over hun reizen en zijn ook altijd geïnteresseerd als mensen vertellen over hun eigen ervaringen in Zuidoost Azië.