EnglishNederlands
 • winkelen haarlem meent
 • winkelen haarlem meent
  Assortiment
  In deze grote boetiek vind je fashion voor dames en heren. Denk hierbij niet alleen aan kleding, maar ook aan schoenen en andere accessoires. Rogier en Janneke van de Meent ontvangen klanten in hun winkel zoals vrienden bij hen thuis. Winkelen wordt weer gezellig. Bijkletsen met vrienden onder het genot van een kop koffie of op zaterdagmiddag samen met een glas wijn. De kids kunnen paardje rijden op het hobbelpaard van Bruno of knutselen aan de leestafel.

  Kenmerken
  De eigentijdse combinatie van casual chique en stoer denim maakt de collectie van deze winkel onderscheidend. De ruimte en inrichting biedt de klanten overzicht en rust in tegenstelling tot de meeste kledingwinkels. De zaak trekt shoppers aan die het massa-aanbod van de grote winkelstraten wenst te ontvluchten. De doelgroep is hoger opgeleid, en verdiend boven modaal. Het zijn dames en heren die mode en uiterlijk belangrijk vinden en van mooie dingen houden. Juist de mix van zowel bekende als onbekende merken spreekt aan. By Malene Birger kent echte fans.

  Sfeer
  Aangezien de winkel is gevestigd op de hoek van de Warmoesstraat en de Anegang is er een fantastische pui aan beide straten. De Warmoesstraat is de mooiste winkelstraat van Haarlem met zijn klinkers en uitzicht op de Grote Kerk en heeft een breed aanbod boetieks in het hoge segment en een mooi aanbod horeca. De Anegang is zich sterk aan het ontwikkelen en biedt ook een breed retailaanbod. Door gebruik te maken van natuurlijke en stoere interieurelementen en een lees- en koffietafel is een rustige en gezellige sfeer gecreëerd. De uitstraling is luxe, clean en laagdrempelig.

  Merken
  By Malene Birger, French Connection, Modström, BZR, Dante 6, Anecdote, gecombineerd met de jeansmerken Denham, Levi's en Adriano Goldschmied. Voor heren is er een mix & match van laatst genoemde jeansmerken met Paul Smith, Tiger of Sweden, Vintage 55, Genti en Mastrum. Schoenen van Volta, accessoires van o.a. WIG.