EnglishNederlands
 • winkelen breda mevrouw janssen
 • winkelen breda mevrouw janssen
  Assortiment
  Mevrouw Janssen heeft alles wat nodig is om je huis volledig naar eigen smaak in te richten. Je vindt er meubels, spiegels, stoffen, verf, klompen, sieraden, accessoires, kleden en nog veel meer persoonlijk door eigenaresse Gerda Rietveld geselecteerde artikelen, die ze ‘gewoon leuk’ vindt. Het assortiment is wisselend, waardoor er voortdurend nieuwe dingen te ontdekken zijn.

  Kenmerken
  Gerda Rietveld stelt haar aanbod zelf samen, waardoor de winkel een duidelijke signature heeft, die zij zou omschrijven als een combinatie van eigentijds en antiek.

  Sfeer
  Bij Mevrouw Janssen voel je je meteen op je gemak. De sfeer is uitnodigend en warm. Het is niet voor niks dat klanten vaak zeggen dat ze er het liefst zouden willen wonen. Het ruime en steeds wisselende assortiment biedt voor elk wat wils en Gerda en haar medewerkster Angela staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven. De winkel bestaat uit twee etages en beschikt bovendien over een grote tuin en een schuur met brocantes.

  Bijzonderheden
  Rietveld is zelf interieurontwerper, dus ze kan ook complete verbouwingen en inrichtingen realiseren. Bij het ontwerpen van een interieur gaat zij uit van de persoonlijkheid van de ruimte en van de gebruikers. Sfeerbepalend in haar ontwerpen is de combinatie van modern en Frans antiek. Het resultaat is een uniek interieur dat perfect aansluit bij het karakter van de bewoners.

  Merken
  Romo, Chivasso, Prades, Harris, Nix Design, Gert Snel, Netty de Groothandel