EnglishNederlands

MOOI Sieraden
Groningen, Folkingestraat

 • winkelen groningen mooi
 • winkelen groningen mooi
  Assortiment
  Deze kleine, maar mooie, overzichtelijke sieradenwinkel verkoopt prachtige sieraden zoals ringen, armbanden, colliers, sieraden uit eigen atelier en daarnaast diverse accessoires zoals sjaals van wol en zijde. Kleren maken de man, zeggen ze ook weleens, maar een sieraad maakt je outfit af. En juist omdat er zoveel verschillende typen mensen zijn, heeft deze sieradenwinkel een ruime keuze in sieraden gemaakt van verschillende materialen. Zo bestaan deze onder andere uit geanodiseerd aluminium, gepatineerd koper, titanium, messing, edelstaal en rubber. Vanzelfsprekend kun je ook kiezen uit mooie, traditionele zilveren sieraden.

  Kenmerken
  Vooral de exclusieve, aparte sieraden uit eigen atelier doen het erg goed. Men wil graag net even iets anders dan de buurvrouw; iets eigen, iets unieks, en dat is helemaal niet verkeerd gedacht. Met een exclusief ontwerp zet je je eigen persoontje nu eenmaal wat meer in de spotlights. In de winkel zie je verschillende typen mensen, juist omdat er zoveel uiteenlopende stijlen verkocht worden. Mocht de zoektocht naar een sieraad voor iemand anders toch te moeilijk blijken, doe dan je beroep op de cadeaubon. Heel handig, maar bovenal heel leuk om te krijgen.

  Sfeer
  De Folkingestraat, waar de winkel is gevestigd, is een hele fijne winkelstraat. Er zijn geen grote winkelketens gevestigd, maar juist alleen die kleine aparte winkeltjes. De straat ligt op de looproute van station naar centrum, en dat komt goed uit voor degenen onder ons die met het openbaar vervoer reizen. De winkel zelf is netjes en heerlijk overzichtelijk ingericht. Zo komt het assortiment goed tot z'n recht.

  Bijzonderheden
  Sieraden uit eigen atelier.