EnglishNederlands

MOSCOW by Pure Brands
Amsterdam, De 9 straatjes

 • winkelen amsterdam moscow by pure brands
 • winkelen amsterdam moscow by pure brands
  Assortiment
  Bij Moscow by Pure Brands vind je de gehele collectie van het prachtige Nederlandse kledingmerk Moscow. Met haar kwalitatief hoogstaande stoffen (o.a. bamboo, zijde, kashmir, tencel en modal), draagcomfort en ideale pasvormen is dit het perfecte kledingmerk voor de modebewuste, Nederlandse vrouw. Het merk wordt bovenal geroemd om haar basic items. In deze collectie vind je dan ook fijne hemdjes, t-shirts en leggings om eindeloos mee te combineren. Daarnaast is er volop keus aan mooie schoenen en accessoires om je outfit helemaal compleet te maken!

  Kenmerken
  De modebewuste vrouw shopt bij Moscow by Pure Brands. Eigenaresse Marlies is zelf alle dagen in de winkel aanwezig en staat graag voor je klaar met een persoonlijk advies én een verrukkelijk kopje cappuccino, want in de zaak is zelfs een koffiecorner gevestigd.

  Sfeer
  De winkel is gesitueerd in de Runstraat, een van de bekende, gezellige Negen Straatjes. Hier is een bijzonder fijne mix van mode, horeca en interieur te vinden die veel verschillende types aantrekt: dagjesmensen, toeristen, carrièrevrouwen die in hun pauze even snel komen shoppen, evenals de mensen uit de buurt. De winkel zelf heeft een authentiek karakter, mede door het gebruik van steigerhout en een prachtig, monumentaal muurtje van zo’n 250 jaar oud, die midden in de winkel staat.

  Bijzonderheden
  Moscow by Pure Brands maakt het mogelijk een avondje ‘Evening Shopping’ te boeken. De Moscow vrouw is carrièregericht, heeft een druk sociaal leven en een grote passie voor mode. Door haar drukke leven is een dagje shoppen met vriendinnen moeilijk te realiseren. ‘Evening Shopping’ geeft de mogelijkheid om na sluitingstijd in een ontspannen sfeer met een klein groepje vriendinnen te shoppen. Er wordt op deze avond uiteraard voor prosecco gezorgd, want bubbels en mode zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

  Merken
  Kleding van Moscow, Braez, Yarn Unit, Modstrom en Circle of Trust. Laarzen van UGG en LdiR Ibiza boots. Tassen van Pieter Ary en Philomijn.