EnglishNederlands
 • winkelen haarlem numbernine
 • winkelen haarlem numbernine
  Assortiment
  Aparte dames- en herenkleding van gerenommeerde merken, petten en diverse accessoires.

  Kenmerken
  Een aantrekkelijk aanbod, mede doordat men in plaats van hele collecties in te kopen aan ‘cherry picking’ doet: Hier pikken ze de aparte kledingstukken en accessoires ertussenuit! Daarbij is men altijd op zoek naar nieuwe, vernieuwende merken, waardoor het aanbod per seizoen kan variëren. De klanten zijn enthousiast over het wisselende assortiment, de prima service en de uitstraling van de winkel.

  Sfeer
  Open, Ongedwongen, vriendelijk. Een zaak waar iedereen zich welkom voelt. De winkels zijn naast modewinkel ook galerie die om de tijd exposities heeft in samenwerking met a blue chicken en stussy. Mensen komen hier om te winkelen maar ook om een praatje te maken en de kunst te bekijken. Check ook de nieuwe online shop van numbernine op www.numbernine.nl.

  Achtergrond
  De eigenaar begon deze winkel uit ongenoegen over het aanbod van winkels in hetzelfde segment en om een alternatief te bieden voor de grote winkelketens met hun massaproducten.

  Merken
  Modstrom, Sessun, designersremixcollection, nike (exclusives), asics (exclusives), wesc(ook headphones!), edwin, ontour, stussy, kling, levi's vintage, revolution, aaiko, woodwood, cheap monday, books, designer toys and much much more...