EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam oog bril beethovenstraat
 • winkelen amsterdam oog bril beethovenstraat
 • winkelen amsterdam oog bril beethovenstraat
 • winkelen amsterdam oog amp bril
 • winkelen amsterdam oog bril beethovenstraat
  Assortiment
  Oog & Bril is een hoogwaardig optiekbedrijf met zeer grote affiniteit voor de nieuwste technieken en ontwikkelingen op gebied van brillenglazen, brilmaterialen, contactlenzen, aanpastechnieken en lensprocessing. Ze behalen fantastische resultaten met de nieuwe generatie Zeiss brillenglazen, aangepast met de iProfiler. Contactlens aanpassingen met behulp van een corneatopograaf. Zeer hoge graad van automatisering. Korte lijnen voor doorverwijzing naar oogarts door goede connecties met diverse oogartspraktijken. Ze hebben een bijzonder ruime collectie designer monturen en zonnebrillen. Verder zijn ze gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen en correctiebrillen voor speciale doeleinden als duiken, schieten en golfen. 

  Kenmerken
  De snel wisselende en zeer actuele collectie brillen van Oog & Bril heeft voor een ieder wat te bieden. Je kunt rekenen op een uitstekende en persoonlijke service. De keuze van de bril en het glas wordt echt afgestemd op jou en je werkzaamheden en hobby's. Bovendien hanteren ze een 100% tevredenheidsgarantie voor multifocale brillen en contactlenzen.

  Sfeer
  De winkel heeft een heldere uitstraling. Alles is mogelijk als je het vraagt. Alles draait hier om duidelijke en directe communicatie. De mogelijkheden op het gebied van oogcorrectie zijn vrijwel onbeperkt.

  Bijzonderheden
  Custom made aanpassingen van brillenglazen en contactlenzen. Ergonomisch advies c.q. hulp bij optimalisering van de werkplek. Werk-, lees- en computerbrillen voor diverse specialistische doelgroepen. Praktijkgerichte oplossingen bij uiteenlopende oogklachten; variërend van leesproblemen bij kinderen, Parkinson- en whiplashpatienten, tot werkgerelateerde visusklachten bij diverse disciplines. Ook minder validen kunnen in deze winkel prima terecht. De oogmeetruimte is ook bereikbaar via een traplift. Tevens staat er een rollator of rolstoel klaar voor gebruik.

  Merken
  O.a. Theo, Anne et Valentin, Lindberg, Johann Von Goisern, Lunor, Carter Bond, Dick Moby, Cabrio, Munic Eyewear, Volte Face, Adrian Marwitz, Matttew, Modo. De collecties wisselen snel en vrijwel alle merken zijn op verzoek leverbaar.