EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam parisienne
 • winkelen amsterdam parisienne
  Assortiment
  Deze winkel heeft een ruim assortiment accessoires waarmee je je outfit helemaal compleet kunt maken. Je vindt er onder meer sieraden, avondtasjes, hoeden en shawls.

  Kenmerken
  Parisienne is eigenlijk de droom van elke vrouw. Je vindt hier altijd het accessoire dat perfect bij je past. De collectie is zeer ruim en gevarieerd. Ze hebben sieraden in vele stijlen en van diverse merken. Niet alleen vaste klanten maar ook veel toeristen weten hun weg te vinden naar deze prachtige winkel.

  Sfeer
  De winkel heeft een nostalgische en gezellige uitstraling. Je voelt je er meteen op je gemak. Dit wordt nog versterkt door de ligging in dit unieke stukje Amsterdam, dat meer weg heeft van een dorp dan van een drukke grote stad.

  Bijzonderheden
  De winkel wordt zeer regelmatig gefotografeerd voor de sfeer die het uitstraalt.

  Achtergrond
  Eigenaresse Bernadette de Haan is ruim 5 jaar geleden begonnen met Parisienne. Zij gaat regelmatig naar Frankrijk en daar zag ze heel veel van dit soort sieradenwinkels. Het is haar passie om mooie dingen in te kopen waarmee ze haar klanten blij kan maken. Het blijft een uitdaging, maar ze had nooit verwacht dat ze naast Parisienne nu ook nog twee andere winkels zou hebben, FashionFlairs Clothes en FashionFlairs Accessoires, eveneens gevestigd in de Berenstraat.  Merken
  Michal Negrin, Satellite, Moliere, Suzanne Friis, Silke, Konplott, Lilly