EnglishNederlands

Peter Bronzwaer
Maastricht, Wyck

 • winkelen maastricht peter bronzwaer
 • winkelen maastricht peter bronzwaer
  Assortiment
  Monturen en zonnebrillen die diverse stijlen vertegenwoordigen. De stijlen, van klassiek tot artistiek, worden uiteraard bepaald door de innovatieve en ervaren ontwerpers.

  Kenmerken
  Peter Bronzwaer Opticien is een unieke, innovatieve en niet-zakelijke zaak. Er staat de lekkerste koffie voor u klaar, ‘maar u kunt er ook de heerlijkste chocolade van de wereld proeven of genieten van het zuiverste water’. Peter is meer gastheer dan verkoper. Hij heeft circa 350 klanten uit heel Nederland en zo’n 140 klanten uit België. Uit Vaals, Kerkrade, Heerlen, Valkenburg en Eijsden komen nog eens ruim 700 klanten! De zaak bestaat al 25 jaar.

  Sfeer
  De eigenaar slaagt erin zijn klanten blij te maken en deelt zo in hun vreugde. De zaak is gevestigd in Wijck, het Quartier Latin van Maastricht. Met aan de woonzijde veel gebouwen uit de 17e eeuw en aan de andere kant Centre Céramique met 21e eeuwse architectuur. 

  Achtergrond
  De eigenaar over zijn vak: ‘Ik HAAT brillen! Daarom ben ik ze zelf gaan maken en heb ik gelijkdenkenden op internationale beurzen opgezocht. Dan zie je dat er echt wel LEUKE en MOOIE brillen bestaan!’

  Bijzonderheden
  Er hangen foto’s van Elton John en Peter aan de muur waarop ze hun brillen uitwisselen.

  Merken
  Buffelhoorn, CLS, Kioyamato, IC! Berlin, R.A. Eyeworks, Oliver Peoples, Paul Smith, Paul Frank, Eye 3, Anne et Valentin en Peter Bronzwaers eigen ontwerpen.