EnglishNederlands
 • winkelen haarlem pieck
 • winkelen haarlem pieck
  Assortiment
  Restaurant met 48 plaatsen, plus 30 zitplaatsen in de stadstuin (bij mooi weer). Voor de lunch kunt u een keuze maken uit diverse sandwiches en salades. Voor het diner is het aanbod bijzonder afwisselend: veel gerechten uit de Italiaanse keuken, maar ook uit het Verre Oosten en Zuid-Amerika.

  Kenmerken
  Zowel voor de lunch als het diner betaalt u hier niet teveel geld voor een smakelijke maaltijd. Het restaurant maakt een belangrijk deel uit van het sociale leven van de eigenaren. Anders gezegd, het contact met de gasten en vrienden die hier regelmatig komen eten, wordt heel belangrijk gevonden.

  Sfeer
  Traditionele en authentieke elementen, op een eigentijdse manier verwerkt. Restaurant Jacobus Pieck is gevestigd in de Warmoesstraat, met voorsprong de mooiste winkelstraat van Haarlem. Een plek met 700 jaar geschiedenis, waar je nu de mooiste en meest bijzondere winkels vindt.

  Achtergrond
  Het restaurant dankt zijn bestaan vooral aan de ambitie van de eigenaren om een zaak neer te zetten waar zij volledig achter konden staan en die in een duidelijke behoefte voorziet.