EnglishNederlands

Silvester Strips
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch silvester strips
 • winkelen den bosch silvester strips
  Assortiment
  Hier kun je terecht voor een ruim assortiment stripboeken. Naast de gebruikelijke Suske & Wiske, Asterix en Dirkjan vind je er een groot assortiment Amerikaanse paperbacks en Manga-pockets. Ook hebben ze veel gedetailleerde beelden en zeefdrukken van (on)bekende stripfiguren.

  Kenmerken
  De winkel heeft niet alleen een ruime collectie, er zijn ook veel series op voorraad waardoor je niet snel misgrijpt. Ook nieuwe titels zijn ruim vertegenwoordigd. Niet voor niets komen mensen uit heel Nederland naar Silvester op zoek naar nieuwe titels voor hun verzameling.

  Sfeer
  In de zaak heerst een huiselijke sfeer die uitnodigt om rustig rond te snuffelen en nieuwe strips te ontdekken.

  Achtergrond
  Silvio van der Loo is zelf een groot stripliefhebber. Om zijn passie te kunnen overdragen op en te delen met het publiek, opende hij in 1991 deze winkel.

  Bijzonderheden
  Sinds tien jaar geeft Silvester Strips ook zelf stripboeken uit. De uitgeverij is het afgelopen jaar enorm gegroeid en begint een begrip in stripland te worden.

  Merken
  Naast de bekende series als Asterix, Kuifje, Lucky Luke en Suske & Wiske, ook humor zoals Dirkjan, Heinz, Sigmund, Kaasheld en Fokke & Sukke. Populaire reeksen als Jeremiah, Largo Winch, De Verborgen Geschiedenis, Cosa Nostra, De Schorpioen en Duistere Steden. Amerikaanse series als Spider-Man, Batman, 100 Bullets, Sin City, The walking dead en Calvin & Hobbes. En Manga als Naruto, Deathnote, Bleach, Vampirehunter-D, Fruits Basket, Old boy en nog veel meer van dit alles.