EnglishNederlands
 • winkelen haarlem sipkes
 • winkelen haarlem sipkes
  Assortiment
  Eigentijdse duurzame sieraden en horloges die door (een team van) vier mensen ontworpen, vervaardigd en verkocht worden. Ook sieraden en horloges van andere edelsmeden maken deel uit van de collectie.

  Kenmerken
  In het (eigen) atelier laten de ontwerpers hun creativiteit de vrije loop. Met als resultaat: een uiterst gevarieerd aanbod van eigentijdse, tijdloze en kwalitatief hoogwaardige sieraden. Het assortiment getuigt van vakmanschap, de materialen zijn platina, goud, zilver, titaan en edelstaal. Deze winkel bewijst dat mooie sieraden niet heel duur hoeven te zijn, de prijs valt de meeste mensen erg mee!

  Sfeer
  Warm en persoonlijk. De ontwerpers, die zelf hun sieraden verkopen, hebben veel plezier in hun werk en vinden het elke keer weer een groot genoegen om mensen stralend de winkel te zien verlaten met een mooi sieraad dat goed bij hen past.

  Achtergrond
  Ons atelier bestaat sinds 1969 en is opgericht door Rob Sipkes. In 2000 werd de zaak voortgezet door de 2e generatie Sipkes, samen met de medewerkers die er allemaal reeds jaren werken.

  Bijzonderheden
  De klant kan hier zijn persoonlijke wensen op het gebied van sieraden in edelmetaal laten uitvoeren. Trouwringen vormen een specialisme! Geen trouwringen die je elders ook vindt, maar originele, bijzondere ringen: een blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven.

  Merken
  De eigen collectie van Sipkes, Bunz Collection, Déko Art, Alex horloges, Quinn, Frans Zeegers, Carl Dau.