EnglishNederlands
 • winkelen zutphen sjosz
 • winkelen zutphen sjosz
  Assortiment
  Deze eigenzinnige en kleurrijke boutique met een geheel eigen identiteit verkoopt een buitengewoon fraaie collectie damesmode en herenmode. Creativiteit en persoonlijke inbreng staan hoog in het vaandel, en dat is duidelijk te zien en te merken. Je hebt hier een ruime keuze uit kleding voor zowel dames als heren van een aantal leuke merken.

  Kenmerken
  De klanten van Sjosz zijn vaak creatieve en eigenzinnige mensen, die op zoek zijn naar verandering. Ben je op zoek naar iets aparts, dan moet je hier zeker even een kijkje komen nemen. Wil je samen met je partner winkelen, dan kun je hier allebei terecht voor een nieuwe outfit en dat is wel zo handig en gezellig!

  Sfeer
  Sjosz heeft een hele eigen, warme sfeer. De muziek die je hier hoort, brengt je helemaal in de sferen van de landen waar de kleding vandaan komt. Van Zuid-Amerika via Spanje en Italië naar de folklore van de Balkan, en weer terug naar het ingetogen noorden.

  Bijzonderheden
  Vooral de kleurrijke kleding van het merk IVKO krijgt veel aandacht.

  Merken
  Scapa, Day Birger, Noa Noa, Ivko, King Louie, Inti, Lysgaard, Desigual en Petrusse, Scapa, Cinque, Alberto, Desigual, British Indigo.