EnglishNederlands

Steakhouse San Pedro
Amsterdam, Haarlemmerstraat

 • winkelen amsterdam steakhouse san pedro
 • winkelen amsterdam steakhouse san pedro
  Assortiment
  Klassiek genieten van een originele steak of malse mixed grill. Met de heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten brengt Steakhouse San Pedro het beste uit de Argentijnse keuken tot leven. Geniet in een perfecte ambiance van betaalbare, dagverse producten en meer dan dertien soorten Argentijnse wijnen van bijzondere kwaliteit.

  Kenmerken
  Vanwege de zeer uitgebreide menukaart is een avond San Pedro ook voor uw kinderen een onvergetelijke ervaring. Zonder dat u halverwege de avond weer buiten staat: doordeweeks is de keuken namelijk geopend tot 1 uur ’s nachts, op zaterdag zelfs tot 3 uur. Daarnaast biedt het ruim opgezette restaurant een prachtige gelegenheid voor feesten en recepties.

  Sfeer
  Argentijnse gezelligheid in Argentijnse sferen. Iedereen voelt zich hier welkom door de warme, huiselijke inrichting van dit exclusieve restaurant. Het ongedwongen, multiculturele karakter van de Haarlemmerstraat doet de rest.

  Bijzonderheden
  Naast de originele Argentijnse steak en mixed grill bestaat het uitgebreide assortiment uit vele soepen, salades en heerlijke vis- en vegetarische gerechten.

  Achtergrond
  De Argentijnse eigenaar Alsabti staat alom bekend om zijn gastvrijheid en ervaring. Zijn passie voor koken proeft u direct terug in de heerlijk malse gerechten. Al jaren heeft hij zijn hart verpand aan de horeca.