EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam the headshop
 • winkelen amsterdam the headshop
  Assortiment
  Prachtige kleding uit Nepal en Indonesië, zilveren sieraden en andere Oosterse artikelen zoals wierook, papieren lampionnen, waterpijpen, rokersbenodigdheden, verlichtingsornamenten en smart producten (waarbij uiteraard een uitleg wordt gegeven). De winkel verkoopt een eigen kledingmerk en eigen merk waterpijpen.

  Kenmerken
  Kenmerkend is het feit dat bijna alle producten zelf worden geproduceerd, waardoor het assortiment veel uitgebreider en gevarieerder is dan bij de concurrentie. Deze winkel was de eerste in zijn soort en is al actief sinds 1968. Met de ervaring zit het dan ook wel goed. Men heeft kennis van zaken en geeft eerlijke informatie, in tegenstelling tot veel toeristen/souvenirwinkels. Veel vaste klanten weten de winkel te vinden, Nederlanders, maar ook veel trouwe buitenlanders die bij een volgend bezoek aan Amsterdam vaak weer terugkomen. Een fijne bijkomstigheid is dat de artikelen normaal geprijsd zijn.  Sfeer
  De ‘roots’ van de winkel liggen in de Flower Power periode en dat straalt de winkel nog steeds uit. Vriendelijk, rustig, relaxed en laagdrempelig. Iedereen is welkom. De Headshop is goed bereikbaar via metrostation Nieuwmarkt.