EnglishNederlands

Udi’s Goodies
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum udies goodies
 • winkelen bussum udies goodies
 • winkelen bussum udies goodies
 • winkelen bussum udies goodies
 • winkelen bussum udies goodies
  Assortiment
  Udi’s Goodies zijn meer dan good! Het is een kleine maar fijne winkel voor bijzondere delicatessen, specialiteiten en lekkernijen van over de hele wereld. Van superkwaliteit pasta, sauzen en truffeldelicatessen tot vers gebrande koffie en heerlijke chocolade. Daarnaast vind je hier een aantal speciale producten gebruikt door topkoks en zelfs biologische goodies. De nadruk ligt op bijzondere, pure en uitgesproken producten die ambachtelijk en vaak kleinschalig geproduceerd worden. De naar eigen zeggen ‘schandalig lekkere chocolade hazelnootpralines’ vallen bij praktisch iedereen in de smaak!

  Kenmerken
  Juist de veelzijdigheid van het assortiment maakt dat dit typisch een winkel is voor alle lekkerbekken en fijnproevers. Voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen en te verwennen. De mooie en goede kwaliteit van de producten en de ‘wow-factor’ van de verrassende smaken zullen je dan ook vast direct in verleiding brengen. Ben je op zoek naar iets speciaals, houd je van producten van goede kwaliteit of zoek je een leuk cadeautje? Kom dan zeker even langs!

  Sfeer
  De sfeer bij Udi’s Goodies is vriendelijk, uitnodigend en gastvrij. Udi laat je graag de producten proeven, en vindt het duidelijk leuk om zijn klanten verbaasd te laten genieten van de lekkere smaken.

  Straat
  De Huizerweg is een leuke en gezellige straat in Bussum, met veel specialistische winkels. Zeker een bezoekje waar dus!

  Bijzonderheden
  Heb je zin in een goede koffie of espresso to go! Hiervoor kan je ook terecht bij Udi's Goodies.

  Merken
  De Eenhoorn, Spinosi, Booja Booja, Lindenhoff, Tartuflanghe, Godminster, Héritier, Belberry, Wilkin & Sons, Sally Williams, Appeltap, Casa Barone, Campisi, Caber, Acquerello, Suá, Acetaia Reale, Lindt, Niederegger, Le Palais des Thés, Myron, Rimon winery, Cantina Ceci, Summerdown mint, Sabarot, Rabitos Royale, Dow's, Gremillet, Historische Senfmühle Monschau, Sartarelli, Godard, Chocolate makers, Dunkerton, Cornish Orchard, Reuilly, Magic Decanter, Halen Mon, Rosella Flowers, Pimenton de la Vera en nog veel meer mooie merken!