EnglishNederlands

Unlimited Delicious
Amsterdam, Haarlemmerstraat

 • winkelen amsterdam unlimited delicious
 • winkelen amsterdam unlimited delicious
  Assortiment
  Bonbons (chocolade), lolly’s, brownies, patisserie en ijs. Men maakt alles zelf! In de winkel is ook een hot chocolate espresso en een proeverij van bonbons.

  Kenmerken
  Alles voor de ware chocoladeliefhebber. Het vervaardigen van de bonbons vindt achter de winkel plaats. De patisserie wordt zowel achter als onder de winkel gemaakt, maar alles is zichtbaar vanuit de winkel. Er gaan minimaal 7 bonbons in een ons, de smaken zijn zeer gevarieerd. Men werkt uitsluitend met valhrona chocolade die tot de beste van de wereld behoort.

  Sfeer
  Mix van modern en klassiek: een warme marmeren vloer, goudkleurige kasten, wand met Japans rood.

  Bijzonderheden
  Door het unieke karakter van deze zaak is dit ook een prima adres voor een origineel cadeau. Men verstuurt ook bonbons per post, met een persoonlijke boodschap en over de hele wereld. Hiertoe is een formulier beschikbaar, zowel in de winkel als via de internetsite.

  Achtergrond
  In 1990 begon de eigenaar met unlimited delicious, met als doel een collectie bonbons te maken die perfect is na een heerlijke maaltijd. Na veel aandacht in diverse tijdschriften werd de vraag vanuit de consumentenmarkt zo groot, dat men in 2001 deze winkel opende. Met groot succes.

  Merken
  Eigen merk, chocolade van valhrona, koffie van the golden coffee box.