EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam venten amsterdam
 • winkelen amsterdam venten amsterdam
 • winkelen amsterdam venten amsterdam
 • winkelen amsterdam venten amsterdam
 • winkelen amsterdam venten amsterdam
  Assortiment
  Venten is een winkel annex conceptstore. Hier verkopen ze tweedehands merk- en designkleding in combinatie met (vintage) meubilair, woonaccessoires, koffie's en gifts. Het assortiment kun je, mede door topmerken als Isabel Marant, Alexander McQueen, Kenzo en Tommy Hilfiger, schalen in het 'hogere segment' en wisselt dagelijks. Als particulier mag je hier ook kleding inbrengen (je krijgt dan bijna de helft van de verkoopprijs). Er worden ook regelmatig kleine events gehouden, bijvoorbeeld exposities of avondjes waar je jezelf helemaal in de watten kunt laten leggen (denk kapper, nagelstyliste, masseuse en zelfs muziek).

  Kenmerken
  Venten is slim ontstaan uit het idee om het imago van tweedehands kleding op te frissen, bijzondere stukken aan te bieden en deze te combineren met nieuw aanbod en interieur. Eigenaresse Jesse wilde echt iets bijdragen aan het Amsterdamse winkelaanbod. Juist met dit concept creëert zij continue verandering, een afwisselend en verrassend aanbod en een topservice. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat alles (echt alles!) in de winkel te koop is. Dus ook de winkel verandert regelmatig qua interieur. De kleding wordt met zorg geselecteerd en niet lukraak 'ingeslagen'. Vooral de designerstukken zijn daarbij erg in trek. Voor een zacht prijsje kunnen heren, dames en kids hier originele kwaliteitskleding vinden.

  Sfeer
  Wie nog steeds denkt dat tweedehands kleding muf is komt hier bedrogen uit. Dit is vintage 2.0, aan bijzondere koperen kledingrekken! De winkel is fris en netjes, niet volgepropt, licht van kleur en ruim van opzet. De Ceintuurbaan wordt daarnaast een steeds mooiere en gezelligere winkelstraat.  Merken
  Isabel Marant, Andres Sarda, Alexander Mc Queen, Yamamoto, Filippa K, French Connection, Avelon, Fornarina, Matsuda, Kenzo, Comme des Garcons, Thierry Mugler, Dolce et Gabbana, Paul Smith, Hugo Boss, Scotch&Soda, Imps&Elfs, Tommy Hilfiger, DKNY, koffie's en gifts van o.a. Bocca Coffee, Claire & Eef, What's on Your Bucketlist, Imbarro en Go Round.