EnglishNederlands

Villa Trepetie
Maastricht, Wyck

 • winkelen maastricht villa trepetie
 • winkelen maastricht villa trepetie
 • winkelen maastricht villa trepetie
 • winkelen maastricht villa trepetie
 • winkelen maastricht villa trepetie
  Assortiment
  In deze winkel kun je terecht voor woonartikelen in de country/cottage stijl, voornamelijk Engels en Frans georiënteerd. Je vindt er ondermeer handbeschilderde serviezen, binnen- en buitenverlichting, lange tafels, servieskasten, footstools, krukjes, kelims, Franse zepen, kandelaars, plantenpotten, fotolijstjes, behang, gordijn- en stoffeerstoffen en kaarsen.

  Kenmerken
  Bij Villa Trèpetie vindt je geen massaproducten, maar handgemaakte kwalitatieve hoogstaande producten. De collectie is met zorg samengesteld en je wordt hier altijd goed en vriendelijk geholpen.

  Sfeer
  De uitstraling van de winkel is het best te omschrijven als gezellig en chique. De sfeer is relaxt. Dit komt mede door de jazzy muziek op de achtergrond, die eveneens te koop is in de winkel.

  Achtergrond
  Renate Souren begon haar winkel zes jaar geleden in een piepklein 17e eeuws pandje. Daar komt ook de naam vandaan. Inmiddels is haar winkel die zij startte uit liefde voor handgemaakte producten gevestigd in een groter pand, maar wel in dezelfde straat.

  Bijzonderheden
  Binnenkort wordt achterin de winkel een koffiehoek gerealiseerd waar men uit het leuke servies iets kan drinken en iets kan eten wat in het servies gebakken is. Het bakken en/of voorbereiden is te zien in de open keuken die eveneens landelijk is ingericht. De heerlijke bakluchten zullen de sfeer in de winkel alleen nog maar vergroten.

  Merken
  Serviezen: Bunzlau Castle, Burleigh, Emma Bridgewater, Tierlantijn binnen- en buitenverlichting, PTMD woonaccessoires. Lume kaarsen, Chivasso stoffen, Eijffinger Behang en stoffen: Casamance behang, Aardeko meubelen, Appletree doorsigns en Sissit Stoelen.