EnglishNederlands

Zonde om op te zitten
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag zonde om op te zitten
 • winkelen den haag zonde om op te zitten
  Assortiment
  Eigenlijk is "Zonde om op te Zitten" geen echte winkel, maar een atelier. De eigenaren, Plantien en Hans, werken vrijwel altijd in opdracht. Ze ontwerpen, decoreren en stofferen. Plantien is de stoffeerder en heeft fraaie stoffen in haar assortiment, Hans schildert, illustreert en decoreert, ontwerpt en maakt wandschilderingen.

  Kenmerken
  De naam van de winkel en de etalage zijn gericht op het stofferen, maar binnen gebeurt er van alles wat te maken heeft met interieur. Het contact is persoonlijk en laagdrempelig. Plantien en Hans bedenken alles met de klanten samen en bijna niets is onmogelijk.

  Sfeer
  De sfeer is heel gezellig en een beetje rommelig. Er wordt dan ook volop gewerkt, niet alleen in het atelier maar ook op locatie.

  Bijzonderheden
  Door dit laatste is het aan te raden even te bellen op één van bovenstaande nummers, maar als er in de winkel gewerkt wordt is iedereen van harte welkom even binnen te komen lopen. Overdag zijn er geen parkeerproblemen. De Prins Hendrikstraat is een leuke en gezellige winkelstraat met heel diverse winkels. Na of tijdens het winkelen kan je in deze straat ook heerlijk koffiedrinken of in de zomer een terrasje pakken.

  Merken
  Voor de stoffen o.a. Casamance en Andrew Martin.