EnglishNederlands

Emma Joe loves life
Den Haag, Centrum

 • winkelen den haag emma joe loves life
 • winkelen den haag emma joe loves life
  Assortiment
  Op zoek naar die ene very, very special bag, een heerlijk luchtje of een schitterend sieraad? Emma Joe loves life heeft een verrassende en eigenwijze collectie tassen, parfums en sieraden die je nergens anders in Nederland ziet. Hier winkelen is dan ook een ware belevenis! Laat je verleiden door steeds weer nieuwe en exclusieve aanwinsten in de collectie en kies je eigen stijl.

  Kenmerken
  Kom zelf de fijne sfeer proeven en ga op ontdekkingsreis langs de mooie schatten die je hier kunt vinden. Emma Joe loves life richt zich op vrouwen (en ook mannen) die zich niet laten dicteren door mode en trends, maar juist durven kiezen voor hun eigen individuele stijl.

  Sfeer
  Al je zintuigen worden geprikkeld als je bij Emma Joe loves life binnenstapt. Ruige wandelementen en stoere blauwstalen vitrinekasten vormen het decor voor de unieke tassen en sieraden. De bijzondere parfums zitten gevangen onder glazen stolpen tot je ze optilt. De sfeer is fijn en ongedwongen.

  Bijzonderheden
  De Dagelijkse Groenmarkt in Den Haag is een straat in opkomst en bezit 'the best of both worlds'! De straat bevindt zich in het hart van het centrum, vlakbij de Grote Kerk en het oude Raadhuis en ligt precies op de scheidslijn van chic winkelen in de Hoogstraat aan de ene kant en de winkelstraten voor het massapubliek aan de andere kant.

  Merken
  Tassen van Campomaggi, Caterina Lucchi, Abbacino, Octopus, Decadent, Gianni Chiarini, L'Autre Chose, Lupo en veel kleine ontwerpers. Sieraden van Exoal, Ayala Bar, Satellite, Dublos, Nereides, Servane Gaxotte en veel meer. Parfums van Escentric Molecules, Miller et Bertaux, Vero Profumo, Neotantric en Honoré des Prés. Lifestyle: LØV organic tea, Sort of Coal zuiverende kool.