EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam non disclosure
 • winkelen rotterdam non disclosure
  Assortiment
  Het is een kleine kapsalon met vier werkplekken. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment styling- en verzorgingsproducten.

  Kenmerken
  Bij Non disclosure kan iedereen terecht, van jong tot oud en van klassiek tot trendy. Je loopt hier altijd stralend naar buiten met een nieuwe look. Niet voor niks is hun motto 'haircutting is an art' en in deze kapsalon hebben ze deze kunst helemaal in de vingers.

  Sfeer
  Het is een moderne kapsalon met een luxe, maar tegelijkertijd heel gezellige uitstraling. En daarnaast zijn ze net even anders dan anderen. Als je van buiten naar binnen kijkt zie je niet de standaard posters van kapsels, maar grote blowups van dierenharen.

  Bijzonderheden
  Op donderdag- en vrijdagavond zijn ze tot 21.00u geopend en kun je je onder het genot van een hapje en een drankje een nieuwe coupe aan laten meten.

  Merken
  Organics shampoos en conditioners, bestaande uit natuurlijke producten. Voor het verven gebruiken ze de verf van het merk Bes, die onder meer bijenwas bevat en zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.