EnglishNederlands

Romeyn Tailors
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam romeyn tailors
 • winkelen amsterdam romeyn tailors
  Assortiment
  Drie verdiepingen mannenmode op niveau. Op de begane grond casual kleding, op de eerste verdieping kostuums en colberts en op de tweede verdieping maatkostuums.

  Kenmerken
  Dit is nog een echte herenmodespeciaalzaak. Alle topmerken onder een dak. Op de maatafdeling kunnen klanten zich in alle rust een maatkostuum laten aanmeten, er is een ruime keuze uit hoogwaardige stoffen. Men richt zich hierbij vooral op de jonge zakenman die kiest voor kwaliteit en stijl.

  Sfeer
  Modern-klassiek, inspirerend, werelds. Tikje Britse allure. De grote oude houten kasten en oude stoffentafels stammen nog uit de beginjaren. Op de eerste verdieping is een gezellige espresso-afdeling met uitzicht op de Utrechtsestraat.

  Bijzonderheden
  Romeyn bestaat sinds 1898 en heeft het predikaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'. Alleen bedrijven die meer dan 100 jaar bestaan en uitblinken in service en kwaliteit komen hiervoor in aanmerking. Romeyn heeft ook winkels in Barneveld, Ede en Ermelo.

  Merken
  Casual en formal wear van onder meer: Corneliani, Tommy Hilfiger, Hackett, Gant, Ralph Lauren, Napapijri, Paul & Shark, Cum Laude, Eduard Dressler, Brax, Gardeur, Tenson.