EnglishNederlands

Bibi's
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum bibis bussum
 • winkelen bussum bibis bussum
 • winkelen bussum bibis bussum
 • winkelen bussum bibis bussum
 • winkelen bussum bibis bussum
  Assortiment
  Bibi’s is een leuke boutique met mooie exclusieve merken en een fijne sfeer. Voor je nieuwe outfit en tenue de ville kun je hier dan ook prima slagen. Bij die nieuwe outfit heeft eigenaresse Bibi ook nog de leukste accessoires, zoals hippe sieraden, schoenen, zonnebrillen, tassen en prachtige shawls. Om je figuur nog beter uit te laten komen, heeft Bibi’s bovendien de shapewear van Spanx. Ideaal om onder strakke kleding te dragen.

  Kenmerken
  Bij Bibi’s staat persoonlijke aandacht voorop. Men helpt je graag de juiste keuze te maken. Je krijgt dan ook eerlijk advies over de juiste kleuren en het juiste model dat bij jou past. Ook geeft men graag tips hoe je je nieuwe kleding op een leuke manier kunt stylen met accessoires: zo geef je je outfit telkens weer een andere look.

  Sfeer
  Aan de sfeer en inrichting is duidelijk veel aandacht besteed. Er is altijd koffie en thee voor de klanten, er wordt leuke muziek gedraaid en er staan mooie boeketten. De boutique ruikt heerlijk dankzij de geurstokjes van Baobab. De sfeer is dan ook warm en gezellig.

  Bijzonderheden
  De sfeer in de Spiegelstraat is nog ouderwets gezellig. Fijn is dat je met een beetje geluk voor de deur kunt parkeren. Je kunt Bibi ook inhuren als personal shopper en voor stylingadvies.

  Merken
  Natan Collection, Natan Edition5, Max Mara Sport Code, Max Mara Studio, Max Mara Hosiery, Designers Remix Collection, Velvet, Hartford, Kate&Jules Fashion accessories, Daniela de Marchi, Marleen Rameckers, Betty Bogaers, UTZ-Jewellery, Ray Ban, Lolo-the-Ballerina en shapewear van Spanx